Her hos oss ER eleven i FOKUS

Skolen drives og eies av Sissel Kristoffersen og Cato G. Busch, vi er et team på fem meget dyktige og erfarne trafikklærere som har læring og trivsel i fokus. Skolen er tilsluttet Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Vår føreropplæring er moderne og i tiden, vi bruker det siste av hjelpemidler og er stadig i utvikling. Våre ambisjoner er å gjøre trafikkopplæringen til en hyggelig og interessant opplevelse. Elevene blir derfor tett fulgt opp, under både den teoretiske delen såvel som den praktiske.

Skolen ble etablert i 1993 av Sissel, og har gjennom årenes løp hatt flere hundre elever som har avsluttet føreropplæringen med bestått førerprøve.Vi har som hovedfokus å tilby en grundig opplæring til våre elever, samt vi er vårt ansvar bevisst og fokuserer på å skape trygge sjåfører etter endt føreropplæring. Vi holder til i nye flotte lokaler V/Maxi storsenter på Hamar.

Hos oss får du føreropplæring i de lette klassene, moped, MC tung/lett, bil og bil med henger. Vi tilbyr også teorikurs spesielt tilrettelagt for de med lese- og skrivevansker, men kurset egner seg også for de elevene som ønsker hjelp med mestring av teorien.Vi legger til rette for at kjøreopplæringen skal bli hyggelig og lærerik opplevelse.

Trafikkskolens hovedkontor på Hamar er betjent alle hverdager mellom 09.00 - 16.00, for å yte best mulig hjelp til våre elever. Vår avdeling på Stange, Jernbanegata 5, rett ovenfor stasjonen

Våre undervisningslokaler har trådløst bredbånd for de som ønsker å bruke pc/mac i undervisningen. våre kjøretøy er lettkjørte og godt utstyrt. Vi har lang erfaring med at trygge omgivelser og høy kvalitet på undervisningen, bidrar til at elevene får best mulig utbytte av læreprosessen.

Hos oss har vi også systemer som gjør det mer oversiktlig for deg som elev, du kan her enkelt sammen med foresatte eller alene holde deg/dere oppdatert på hvor i forløpet du ligger. Her kan du også sjekke hva du har gjort, hva du skal gjøre, samt til enhver tid holde deg oppdatert økonmisk. Vi oppfordrer alle våre elever til å benytte seg av Nettbank betaling, du får tildelt ditt eget KID nummer som følger deg gjennom hele føreropplæringen. Samme systemet sender også ut en påminnelse dagen før kjøretime/teori, så du ikke skal glemme det.

Vel møtt :)